1
1
1
1
1
karcher

Üzletünk: 8200 Veszprém, Almádi út 6. 

Telefonos információ: +36 20 268 1515

ugyfelszolgalat(kukac)karcheraruhaz.hu

Karcheráruház

Cikkek rovat

Cikkek a tisztasággal kapcsolatban a Karcheráruháztól.


Áremelés!
A Kärcher Hungária Kft. a folyamatosan emelkedő nyersanyagárak, a Forint gyengülése az Euro-val szemben November 1-től átfogó áremelést hajt végre! Az áremelés az ipari termékeket érinti: Készülékek, tartozékok, alkatrészek. A készleten lévő termékeket még az áremelés előtti, az új beszerzéseket már emelt áron fogjuk értékesíteni. A kialakult helyzet következtében árainkat folyamatosan módosítjuk.
 
   
Karcher VC 6 Cordless Premium ourFamily akkumulátoros porszívó - ÚJDONSÁG
Amikor a mozgás szabadsága és a kényelem találkozik. A VC 6 Cordless ourFamily porszívóval a porszívózás igazi élménnyé válik: A számos intelligens funkció közé tartozik az egy kattintással történő portartály-ürítés, a Boost funkció, az ergonomikus kialakítás a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához, valamint az aktív padlófejen található LED-fény, amely még jobban láthatóvá teszi a port, és garantálja a szennyeződés megbízható felszedését. További előnyei közé tartozik a működés közben az alacsony hangerő, a külön szűrőtisztító eszköz és a könnyen leolvasható akkumulátor-állapotjelző, amely bármikor megmutatja az akkumulátor aktuális állapotát, és értesítést ad az esetleges hibákról.
 
   
JOY-napok a Karcheráruházban!
Készülj a nyárra a 2021. május 13-16-ig tartó JOY-napokkal. Kärcher kedvezmény: -20% minden háztartási készülékre, tisztítószerre, tartozékra. Rendszerhiba miatt a kuponkódot a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni!
 
   
Covid-19 - nyitva tartás, szállítás.
Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy üzletünk a Covid-19 fertőzés miatt ideiglenesen zárva tart! Az online leadott rendelések feldolgozását várhatóan április 12-én kezdjük meg! Sajnos minden kollégánk pozitív tesztet jelentett! Kollégáink otthonukban pihennek, a hatóságok pedig megkezdték a kontaktkutatást. Vigyázzunk egymásra!
 
   
Változnak a garancia szabályai 2021-től!
A termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) A jótállás időtartama a termék árától függően sávos lett. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.
 
   
Olaszországi gyárbezárás - Kärcher termékek szállítása!
Bizonyára értesültek már az olaszországi gyárak bezárásáról. Ez az intézkedés nagymértékben érinti a Kärcher termékek gyártását is - (SC) gőztisztítók, (K) magasnyomású mosók, (WV) ablaktisztítók. Az olaszországi gyár bezárásával az ott gyártott gépek, alkatrészek és tartozékok ellátásában, előreláthatóan, május végéig ellátási gondok lesznek, de a gyárak bezárása érinti a németországi gyártást is. A német tájékoztatás szerint, az olasz gyárban illetve az olasz beszállítóknál már legyártott termékek elszállításra kerülhetnek, de új gyártás már nem ütemezhető.
 
   
Bemutatjuk EDI-t!
Akinek nincs lehetősége arra, hogy kocsiját éjszakára garázsban helyezze el, annak bizony rendszeresen meggyűlik a baja a befagyott szélvédővel. A jeget el kell tüntetni a szélvédőről, a szűk látótér nemcsak az adott sofőrt, hanem a közúti közlekedés többi résztvevőjét is fokozottan veszélyezteti. Hogy a kilátás megfelelő legyen, mindenképp meg kell tisztítani az oldalablakokat, és a hátsó ablakot is.
 
   
Karcher SC 3 Upright EasyFix gőztisztító - ÚJDONSÁG
A Kärcher SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó teljesen a pórusok mélyéig ható, mégis gond nélküli tisztaságot tesz lehetővé valamennyi keménypadlón. Méghozzá a legegyszerűbb kezelhetőség mellett: a gőz kényelmesen szabályozható 3 fokozatban a felület jellegének megfelelően. Ezenfelül a gőzfelmosó másodpercek alatt felmelegszik, és a bármikor feltölthető és kivehető, vízkőtelenítő patronnal ellátott friss vizes tartálynak köszönhetően pillanatok alatt üzemképes. Az SC 3 Upright EasyFix Premium a háztartásban előforduló baktériumokat alapos tisztítás során 99.99 százalékban eltávolítja – mindennemű vegyszer nélkül.
 
   
Karcher WRE 4 Battery Set gyomeltávolító - Térdre kényszeríti a gyomot. Nem pedig fordítva!
A gyomon sokszor nehéz felülkerekedni. Akár hajolva, akár térdelve, a munka fárasztó és fájdalmas. A vad burjánzás ellen nincs orvosság. A Kärcher WRE 4 Battery azonban végre hadat üzen a gyomnak. Az akkumulátoros készülék gyorsan és hatékonyan távolítja el a gyomot és a mohát a fugákból és a szegélyekből – így fájdalommentes gyommentességről gondoskodik.
 
   
Karcher WB 120 forgó mosókefe - ÚJDONSÁG
WB 120 géphez illő, felcserélhető tartozék sima felületek tisztításához, mint például festett, üveg vagy műanyag felületek. Gyors és könnyű tartozékcsere, a beépített kioldó karnak köszönhetően.
 
   
Karcher EasyFix eldobható tisztítókendő szett - ÚJDONSÁG
Az EasyFix eldobható tisztítókendő szett az EasyFix padlótisztítóhoz, 15 innovatív eldobható magas minőségű és felszívó erejű tisztítókendőt tartalmaz. Ha gyorsan kell, mindig kéznél van egy tiszta kendő – a még könnyebb és higiénikusabb tisztításhoz bármilyen szilárd felületen. Még a sarkok és élek is könnyedén megtisztíthatóak.
 
   
Karcher VC Cleaning Kit
A kiterjedt VC tisztító szett kibővíti a Kärcher VC2 és VC 3 porszívók alkalmazási területeit. Ezáltal a takarítás még könnyebb – és a munka is szórakozás. A VC tisztító szett még ott is könnyű szerrel takarít, ahol hagyományos porszívó tartozékok megakadnak. A szett 8 különböző tartozékkal rendelkezik – ideálisan alkalmazható az egész ház területén.
 
   
Hosszantartó szívóerő hamu mellett is
Az új AD 2 és AD 4 Premium hamuszívó készülékkel könnyedén és pormentesen távolítható el a házi kandallóból vagy a fagrillről a hamu és egyéb szennyeződések. Mindkét készülék hamu felszívására megkapta a minősítést és egy szűrőtisztítóval lett ellátva, amely biztosítja a hosszantartó és állandó szívóteljesítményt. Egy gombnyomással megfordítható a légáram, és a piszok a szűrőből a tartályba kerül átfújásra, és így a szívóerő ismét megnövekszik.
 
   
Kärcher FC 3 Cordless: Így lehet könnyedén felmosni
A padló felmosása egy igazi pepecselős munka tud lenni: A felmosó fejjel alaposan felmosunk egyik sarokból a másikba, és sokszor mégis olyan érzetünk támad, mintha a piszkot csak szétterítettük volna a lakásban, ahelyett, hogy tényleg kitakarítottunk volna. Szerencsére van egy igazi alternatíva a felmosó fej és a felmosó vödör kiváltására; a Kärcher új FC 3 Cordless padlótisztítója.
 
   
Szállítási késés
Szeretnénk felhívni Kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy a bécsi logisztikai központunk, hivatalos közleményben értesített bennünket, hogy a régióban megnövekedett számú rendelésállomány és az árumozgatási feladatoknál fellépő kapacitáshiány, előre nem látott fennakadásokat okoz a megrendelések határidőre történő kiszállításában. A megrendelések eddig vállalt 48 órás szállítási határideje 3-4 munkanapra is megnövekedhet, amennyiben pedig készlethiány áll fenn bizonyos termékből, ez akár több hetet is jelenthet. Azoknál a termékeknél tehát, ahol nem jelenik meg a "RAKTÁRON" piktogram, kérjük hívja webshopunk telefonszámát, (+36 20 268 1515) ahol bővebb felvilágosítással szolgálhatunk a termék várható szállításával kapcsolatban.
 
   
Maradjon tisztán takarítás közben
A Kärcher új fröccsenés elleni védelme lehetővé teszi a fröccsenés- és stresszmentes takarítást a nagynyomású tisztítógéppel, anélkül hogy a felhasználó vagy a környezete vizes lenne. Az épület sarkai és élei azok a területek, ahol a piszok igen makacsul megtelepszik a nehezen elérhető részeken. Annak érdekében, hogy a falak, ablakok és a felhasználó ne legyen vizes a fröccsenő víztől, kifejlesztett a Kärcher egy új fröccsenés elleni védelmet a nagynyomású gépekhez.
 
   
Karcher - Ütemes munkavégzés
Az új generációs nedves-/szárazporszívó egy újrafejlesztett Tact automatikus szűrőtisztító rendszerrel lett felszerelve. A szívóteljesítményük az NT 30/1 Tact L, NT 30/1 Tact Te L, NT 40/1 Tact Te L és az NT 50/1 Tact Te L modelleknél még nagy mennyiségű finompornál is állandóan magas marad. A Tact-rendszernek köszönhetően a harmonika szűrő teljesen automatikusan, erőteljes levegő árammal tisztul, anélkül, hogy meg kellene szakítani a munkavégzést, vagy a szívásteljesítményt.
 
   
Karcher BV 5/1 Bp - Kompakt, de erős teljesítményű
Az új akkumulátorral üzemelő háti porszívó Lithium-Ion akkumulátorral ugyan azt a tisztítási teljesítményt nyújtja mint egy hálózatról működő készülék. A hordozóváz egyénileg állítható a felhasználó igényeihez.
 
   
Még hogy poros – pillantsunk be a Kärcher múltjába
A poliésztertől kezdve a lószőrig, minden könnyedén tisztítható. A Puzzi S mosóporszívó arra lett kifejlesztve, hogy szőnyegeket és kárpitokat tisztítsunk meg. A bevetése során kisebb és közepesen nagy felületeket kíméletesen és mélyrehatóan szabadított meg mindenféle szennyeződéstől. Ezáltal tökéletes résztvevőjévé vált a háztartásnak és az iparnak.
 
   
Az új Karcher RC 3 robotporszívó - okos segítség az autonóm padlótisztításban
Nem szívesen mozdulna meg a porszívózáshoz? Az új robotporszívó ezt lehetővé teszi. Az okos robot kiváló minőségű kamerás-lézeres navigációs rendszerrel felszerelt, és a padlót alaposan és gond nélkül tisztítja meg – teljesen önállóan. Legyen szó fa, kő vagy szőnyegpadlóról, az RC 3 minden padlótípuson kimagasló tisztítási eredményekkel büszkélkedik. A felhasználóbarát alkalmazással az RC 3 az otthoni hálózaton keresztül okostelefonnal vagy tablettel kezelhető.
 
   
Karcher MIC 42 - Mozgékony és hatékony a környezetvédelmi zónában
Az új Karcher MIC 42 kommunális gép kompakt, erős hajtóerővel rendelkezik és emellett környezetbarát. Ezáltal a belvárosi környezetvédelmi zónákban is bevethető. Az új Karcher MIC 42 kommunális gép kombinálja a készülékhordozó és a szívó-seprő gép tulajdonságait. A gép kompakt, nagy teljesítményű és környezetbarát. Az 1.08 m-es szélességének köszönhetően rendkívül fordulékonynak bizonyul, valamint az 1500 mm-es tengelytáv garantálja a stabil menetet.
 
   
Karcher B 250 R - Tisztítás a talaj tapadóerejével
Az új súrológép elülső és hátsó kerekei két új különböző gumiborítással rendelkeznek. Ez megkönnyíti a nehezebb terepeken a tisztítást. Az új felső kategóriás Karcher B 200 R felülős súrológéppel komplex ipari-, logisztika- vagy kiskereskedelmi felületeket tisztíthatunk meg. Az új különböző gumiborítással bevont elülső és hátulsó kerekek révén a nehezebb terepeken is könnyedén bevethető.
 
   
Karcher BD 30/4 C gyorsan kéznél.
Felmosó fej viszlát: Az új kézi vezérlésű súrológép gyorsan és gazdaságosan takarít. Ezen kívül pedig helytakarékos. Az új kézi vezérlésű BD 30/4 C súrológép a lemeztechnológiának köszönhetően lehetővé teszi a gyors és hatékony tisztítást. A készüléket a nap során többször is beüzemelhetjük kisebb feladatok elvégzésére, mint például üzletekben, éttermekben vagy a benzinkutak shop részlegén. A köztes időkben pedig helytakarékosan tárolható.
 
   
Karcher WV 2 Premium Black Edition ablaktisztító - Ünnepeljünk együtt!
2018-ban 10 éves a Kärcher által kifejlesztett, egyedülálló Window Vac ablaktisztító termékcsalád. Ez alkalomból különleges limitált szériával lepjük meg vásárlóinkat.
 
   
Kärcher SGG 1 - Gyors, mobilis, botlás mentes munkavégzés
A Kärcher az SGG1 készülékével egy speciális rágógumi eltávolítására kifejlesztett mobil gőzölő-gépet mutat be. Az innovatív akkumulátor technológiának köszönhetően biztosított a megszakításmentes, egész napos takarítás. Az SSG 1 nem csak vízgőzt használ, hanem egy komplett lebomló tisztítószert is. Ezáltal az eddiginél sokkal gyorsabban tudja a felhasználó a kívánt célt elérni.
 
   
EASY!Lock: Csatlakozás egy kézmozdulattal
A szabadalmazott EASY!Lock-gyorszárainknak köszönhetően egy szempillantás alatt le és felszerelvényezhetünk. Hihetetlen 5-ször nagyobb gyorsasággal, mint a hagyományos csavarozási rögzítéseknél. És mindemellett az EASY!Lock-gyorszáraink ugyanolyan hosszú élettartamúak és masszívak
 
   
Újdonság: már a futárnál is fizethet kényelmesen, Mastercard® vagy Maestro® kártyával!
Ön is szeret otthonról, fáradság nélkül vásárolni a Karcheráruháztól? Jó hírünk van Önnek! Már a partner futárszolgálatainknál is kifizetheti bankkártyával a rendelése összegét. A futároknál lévő hordozható bankkártya-terminál segítségével Ön ugyanúgy fizethet a futárnál is Mastercard vagy Maestro kártyájával, mint az üzletek kasszáinál található terminálokon.
 
   
Szórás, súrolás és szívás egyben: új szőnyegtisztító automata a Kärchertől
Kärcher bemutatja az új BRC 40/22 C szőnyegtisztító automatát, mely alkalmas a szőnyegfelületek alap és köztes tisztításához. Mindkét irányba 200°-al elforgatható feje révén rendkívül jól irányítható a készülék, melynek köszönhetően akár 30%-nyi munkaidőt is megtakaríthatunk. Emellett az akadályok is könnyedén kikerülhetőek. Nagy figyelmet fordítottak a készülék ösztönszerű kezelhetőségére és a géppel való ergonómiai munkavégzésre: egy egyszerű forgókapcsoló az üzemmód beállításához, a hengerkefe és a szívócsík szerszámok nélküli cseréje, különálló vezeték, és az irányítónyél magasságának beállítása csupán néhány tulajdonság, ami a fentieket tükrözi.
 
   
T. Ügyfeleink!
Technikai okok miatt 2017. augusztus 17-18 -án (Csütörtök - Péntek) telefonon nem leszünk elérhetők ill. az e-mail-ekre nem tudunk válaszolni. Rendelések feldolgozása augusztus 21-től! Köszönjük megértésüket!
 
   
Kärcher - Mindentudó a gépkocsi ápolásban
Benzinkutak vagy tisztítóközpontok üzemeltetői az ügyfeleik számára teljes körű tisztító- ápoló,- és karbantartási szolgáltatásokat tudnak nyújtani a Forecourt gépekkel.
 
   
Pormentes fúrás könnyedén
A Kärcher új pórfelfogója lehetővé teszi a biztonságos és pormentes fúrást falakon és mennyezeten. Aki otthon lyukat fúr a falba, az bizonyára ismeri a problémát a fúrás során keletkező porral. Fúrás során ha nincs segítségünk aki a porszívóval felfogja a keletkező port, akkor az beszennyezi a falat és a padlót. Az új speciális kiegészítő, a fúrási porfelfogó, amely a többfunkciós Kärcher WD 2-től a Kärcher WD 6-ig alkalmazható, ésszel oldja meg ezt a kérdést.
 
   
Kompakt erőcsomag - Kärcher VC 5
A Kärcher VC 5 porszívó annyira kompakt, hogy bárhol könnyedén tárolható. Ugyanakkor a teljesítményével bármelyik nagyobb készülékkel felveszi a versenyt. Kompakt, erős teljesítményű, és a legkisebb helyen is könnyedén tárolható: Ezeket a tulajdonságokat nem sokan társítják egy porszívóval. Mint első tisztítási specialista, a Kärcher, egy ilyen készüléket fejlesztett ki, amelyre ezek a jellemzők illenek. A Kärcher VC 5 parkoló állásban nem magasabb, mint egy állóváza, bármelyik sarokban, szekrényben vagy akár a fiókban is könnyedén helyet talál.
 
   
Az utolsó sarkok is tiszták - Kärcher KB 5 akkumulátoros partvis
A KB 5 akkumulátoros partvisnak köszönhetően még a nehezen elérhető részek is könnyedén megszabadíthatóak a piszoktól. Konkurencia a partvisnak és a szemeteslapátnak: a Kärcher KB 5 akkumulátoros partvisa. Az új tisztítószerszám egy praktikus segítség a háztartásban, ha időközönként szükség van a piszok feltakarítására. Az alján lévő forgó tisztítókeféjének és a mozgatható seprűélnek köszönhetően morzsa vagy akár macskaalom is könnyedén felsöpörhető bármelyik padlóról.
 
   
Ne fáradjon el a karunk sem - Kärcher EASY!Force
A Kärcher kifejlesztette a nagynyomású tisztítógépeihez az EASY!Force pisztolyt. Úgy lett kifejlesztve, hogy tehermentesítse a karunkat. A nagynyomású tisztítógépek mivel sokoldalúan bevethetőek, alapfelszereltségnek számítanak a sokféle tisztítófeladatok során. A hatékony bevetésnek egy fontos feltétele van, méghozzá, hogy a technika és a kezelhetőség könnyed munkavégzést biztosítson, akár órákon át történő használat során is.
 
   
Tesztelés alatt a Kärcher keménypadló-tisztító - Kärcher FC 5 Premium
A Kärcher az új FC Premium készülékével igyekszik megkönnyíteni a házimunkát: Az új modell nem csak felszívja a különböző szennyeződéseket, hanem egyúttal fel is mossa a padlót. Hogy valóban kiderüljön mennyire könnyű a munka az FC 5 prémiummal, alaposan leteszteltük a készüléket.
 
   
Nagy teljesítményű középosztály
Az új Karcher MIC 70 készüléktartó motorját egy modern részecskeszűrővel látták el. Ezáltal gond nélkül bevetésre kerülhet a városban. Az új Karcher MIC 70 mind városokban és községekben mind pedig építkezéseken, ipartelepeken bevetésre kerülhet. A motor modern részecskeszűrője a nemzetközi égéstermék szabványnak megfelel így lehetővé teszi a belvároson belüli használatot is. Ezen felül, hála az üzemanyag közvetlen befecskendezésének, a motor 10 százalékkel kevesebb fogyasztással üzemeltethető, mint más dízelmodellek.
 
   
DAKAR RALLY- 2017
2017-ben is hivatalos szponzorai vagyunk a Dakar Rallynak, a világ leghíresebb hosszú távú sivatagi rallyjának. Az előző években a Dakar Rallyn nagy sikert elért Kärcher tisztítóállomások idén immár hatodik alkalommal fognak a járművek tisztaságáról gondoskodni. 2017 év elején ismét itt az idő, elstartol a híres Rallye Dakar 2017 január 2.-án Asunciónban. Az útvonal mentén egy Biwakban berendezünk egy tisztítóállomást, ahol minden csapat megtisztíthatja a portól, szennyeződéstől a járműveit, nagynyomású tisztítógépekkel illetve nedves-száraz porszívókkal, még mielőtt éjszaka felkészítik őket a következő napi futamra. A kedvelt szerviz Saltaban (Argentína) áll rendelkezésre.
 
   
A belső égésű motornak köszönhetően rugalmas és független
Az önálló munkavégzés olyan területeken, ahol a megfelelő áramellátás nem biztosított, az új Gasoline Advanced-sorozat hideg-vizes nagynyomású tisztítógépeinek nem probléma.
 
   
Tisztaság és friss levegő!
A Karcher DS 6.000 új vízszűrős porszívó nemcsak tiszta padlókról gondoskodik, hanem friss és tiszta, ezáltal kellemesebb levegőről is. Az erős szívásteljesítmény mellett az innovatív vízszűrőnek köszönhetően a levegőben szálló por 99.9 %-át megszűri.
 
   
Környezettudatos gyomlálás vegyszerek nélkül
Az új alkatrésze a forró vizes nagynyomású tisztítógépeknek hatékonyan és környezettudatosan távolítja el a gyomnövényeket, közvetlenül a gyökerüknél fogva. Különösen a meleg évszakokban jelennek meg a gyomnövények a résekben, fugákban és sarkokban. Az önkormányzatok és községek kihívás előtt állnak ilyenkor, hogy hogyan távolítsák el ezeket kíméletesen, hatékonyan és hosszan tartóan.
 
   
Ha csendesen kell
A Kärcher az ipari felhasználók számára kibővíti termékportfólióját könnyen kezelhető, akkumulátorról üzemelő munkagépekkel, amelyek rengeteg előnnyel rendelkeznek. Az új Kärcher LB 850 Bp lombfúvó és a Kärcher CS 330 Bs láncfűrész csendes, felhasználó barát és üzemeltetési költséget is spórol. A pozitív tulajdonságaikat első sorban egy hatékony 50 Volt technológiás Lithium-Ion akkumulátornak köszönhetik, amely három különböző teljesítménnyel érhető el.
 
   
Nem csak kompakt, hanem költséghatékony is
Az új súroló-szívó készülékek nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. A Kärcher egy új modellel de két kivitelben bővítette ki a kézi vezérlésű, meghajtás nélküli súrológépeit. Mind az elemmel működő modell, a BD 43/25 C Bp, mind az elektromos hálózatról működő modell, a BD 43/35 C Ep az alacsonyabb árfekvésű termékek között foglalt helyet. Mindkét típus megbízhatóan és hatékonyan tisztít akár 800 m2 nagyságú felületeket. Ezen felül a készülékek roppant kompaktak és ezáltal könnyen forgathatóak.
 
   
Szőnyegtisztítás időbeli előnnyel
Az új Karcher BRC 40/22 C extra felszereltségként 200 fokkal fordítható fejjel lett ellátva így ennek köszönhetően rendkívül jól irányítható. Az új szőnyegtisztító automata, a Karcher BRC 40/22 C egy igazi időt megtakarító csoda. A 200 fokkal elfordítható fejének köszönhetően különösen fordulékony. Akadályok könnyű szerrel kikerülhetőek, és így a munkafolyamat is érezhetően gyorsabb. Rövid manőverezés után a gép készen áll a következő szakaszhoz fordított irányban. Sarkokból is könnyedén kiirányítható: amennyiben elfordítjuk a fejet 180 fokkal, egyszerűen kitolathatunk vele.
 
   
Vizet könnyűszerrel kiszivattyúzni
A két új merülő szivattyú sorozat a Karcher SP Dirt és a Karcher SP Flat megbízható és modern készülékeket kínál a szennyvíz és a tiszta víz kiszivattyúzására. Kifolyt a mosógép vagy a tavat kell kiszivattyúzni? Ilyen jellegű kihívásokra praktikus megoldás a merülő szivattyú. Segítségükkel nagyobb vízmennyiségek is könnyen és gyorsan mozgósíthatunk. A Karcher két termékvonalat dobott piacra összesen 7 készülékkel, amelyek különböző igényeket elégítenek ki.
 
   
Erős csapat minden kommunális feladathoz. Lombfúvó - Láncfűrész
Egy összeszokott csapat: Az akkumulátoros kézi gépek tökéletes összhangban vannak a Kärcher multifunkcionális kommunális gépeivel. A nehezen hozzáférhető helyekről a lombfúvó a piszkot, szemetet, és leveleket a söprő gép elé fújja, amiket ezután könnyedén felszedhet. A rugalmas összjátéknak köszönhetően számtalan bevetési lehetőség adódik egy biztonságos és hatékony munkavégzés mellett. Az MC 130-as kétüléses fülkéjének köszönhetően a dolgozók kényelmesen eljuthatnak a következő bevetési területre.
 
   
Premier a felülésben - az első súroló szívógép belső égésű motorral
Nagy felületek tisztítása anélkül, hogy az akkumulátor töltöttségét kelljen figyelni – ezeket teszi lehetővé az új kombinált B 300 RI súroló szívógép. A felülős gép mindemellett nagyon rugalmas, ugyanis seprő-szívó módozatban is üzemeltethető. A robosztus gépezet alkalmazható épületek belső padlózatának nedves tisztításához, mind külső terek sepregetéséhez. Kívánság szerint kérhető a gép oldalsó seprűkkel a sepréshez, vagy oldalsó tányérkefékkel a súroláshoz.
 
   
Steril tisztaság négy bar által
Az új Karcher SG 4/4 gőztisztító tisztítószer nélkül pusztítja el a baktériumokat. A szállodaiparban, az egészségügyben vagy az élelmiszeriparban – mindenütt ahol a higiéniával szemben magasak az elvárások, kitűnő választás az új Karcher SG 4/4 gőztisztító. A négy bar gőznyomás és a magas hőmérséklet révén könnyen eltávolítja még a makacs zsíros vagy olajos szennyeződéseket, és a vízkő valamint szappanlerakodásokat. Az alapos tisztítás által nem marad táptalaj a baktériumok számára.
 
   
Bevetésre készen - mindenütt!
Az új forró vizes nagynyomású pótkocsik által lehetővé válik az önellátó takarítás. Építkezéseken, ipari telepeken vagy akár közösségekben – az új forró vizes nagynyomású pótkocsik áram és víz ellátás nélkül is lehtetővé teszik a takarítást. A pótkocsik 200-tól 500 bar nyomásig állnak rendelkezésünkre, valamint egy 500 literes víztartállyal és egy 100 literes dízel tartállyal 30 perces bevetést tesznek lehetővé teljes vízfelhasználás mellett. A berendezések a könnyű kezelhetőség és a vevői igények szerinti konfigurációk általi magas rugalmasság révén válnak igazán megnyerővé.
 
   
Erős specialisták
Az új többcélú porszívók erős teljesítményűek, energia hatékonyak és különböző bevetési területekre is fel vannak vértezve. A kosz nem mindig egyenlő a kosszal: Attól függ, hol keletkezik, a portól egészen a durvább vakolatdarabokig széles a paletta. Minden bevetési területhez rendelkezik a Kärcher megfelelő többcélú porszívóval. Mindegyik termék alacsony energiafelhasználás mellett extra magas szívóerővel rendelkezik, a különbözőségek a részletekben rejlenek.
 
   
A halk kocka - Az új Karcher NT 20/1 Ap nedves-száraz porszívó
Halk, erős és kompakt- ezek azok a tulajdonságok, amelyek az új NT 20/1 Ap nedves/száraz-porszívót jellemzik. Különösen alkalmas az autóiparban, építkezéseken és kisipari üzemekben való tisztításhoz. A 20 literes kategóriába tartozó készülék félautomata szűrőtisztítóval rendelkezik, így a finomabb porszemcsék felszívása esetén sem szükséges a munkafolyamat megszakítása. Emellett magas szívóerő és alacsony hanghatás jellemzi a porszívót. A kocka alakú kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, és még egy csomagtartóba is könnyedén elhelyezhető.
 
   
Egy éllovas hátrafelé menetben
1986-ban a BR 450-es padlótisztító gép piacra lépésével új mércéket rakott le. A technológiáját még ma is számtalan készüléknél alkalmazzák.
 
   
Vizet Szenegálnak
Az új Airbus A 400 M katonai szállító repülőgép első hosszú távú repülése alkalmával a német hadsereg március végén egy a Kärcher Futuretech által kifejlesztett vízellátási rendszerét vitte Szenegálra. A hadsereg tanácsadó egysége támogatja az országot olyan rendszerek beszerzésében amelyek az ivóvíz ellátását biztosítják. A Waterclean WTC 3000 egy óra alatt majdnem 3.000 liter makulátlanul tiszta és ízletes ivóvizet állít elő majdnem az összes természetes nyersvíz-forrásból.
 
   
DAKAR RALLY- 2016
2016-ban is hivatalos szponzorai vagyunk a Dakarnak, a világ leghíresebb hosszú távú sivatagi rallyjának. Az előző évek hatalmas sikerének köszönhetően az idei 2016-os Dakaron is gondoskodni fogunk a Kärcher mosóparkjaival a versenyen résztvevő járművek tisztaságáról.
 
   
Gyors segítség Kathmandunak.
Földrengés Nepálban: a Technikai Segélyszervezet (THW) a helyszínen segédkezett Kärcher-Technikával az ivóvíz előkészítésben. Április végén egy hatalmas földrengés Nepálban több lakóépületet és az infrastruktúrát is lerombolta az országban. Vízművek és vezetékek is megsérültek. Annak érdekében, hogy az érintett embereket minél előbb tiszta ivóvízzel lássák el, a THW mielőbbi segítséget nyújtott a nepáli fővárosban Kathmanuban. A katasztrófa területére a Kärcher Futuretech két WTC 5000 UF vízellátási rendszerét szállították le.
 
   
Tisztítószerek kézi tisztításhoz.
Minden kézi tisztításra alkalmas Kärcher termék speciálisan a tisztítási szolgáltatók követelményeinek megfelelően van kialakítva. Megbízhatóan és gyorsan távolítanak el minden szennyeződést anélkül, hogy megtámadnák a felületeket. A tisztítási szolgáltatás ma már nem csupán a tisztítási szolgáltatók és épületkezelők professzionális igényeit elégíti ki. A választott eszköznek ennél sokkal többet kell nyújtania: kellemes illatot, korszerű környezetkímélő tulajdonságokat, koncentrátumok megbízható adagolását és jó kezelhetőséget, például ergonomikus flakonokat. A termékek el vannak látva a környezetbarát termékek európai emblémájával.
 
   
Karácsonyi ajándékötletek a Karcheráruháztól! Gőztisztító - gőzporszívó AKCIÓ!
A karácsonyi ajándékok kiválasztása csak elsőre tűnik nehéz feladatnak. Egy kis előrelátással és egy kis gondolkodással menni fog minden, mint a karikacsapás! Főleg, ha olyan szuper lehetőséggel és termékekkel találkozik, mint amiket most osztunk meg Önnel! Sőt, mennyivel kényelmesebb is, mint egy tömött bevásárlóközpontban keresgélni, órákat eltöltve "bóklászni" az ajándékok után. A nagy rohanásban, a hatalmas tolongást megunva pedig gyakran veszünk olyat, ami "úgyis jó lesz majd valamire"...anélkül, hogy igazán hasznos, vagy praktikus lenne, és tényleg örömet szerezne a meglepettnek.
 
   
A nagyok...
A Kärcher ipari porszívók három új sorozata tisztítja meg a műhelyeket a piszoktól és a termelési hulladéktól. Az ipari porszívók nagy teljesítménnyel kell hogy bírjanak: éles forgácsokat és fémport kell hogy felszívjanak vagy akár külön kell választaniuk a kenőanyagokat a maradék szennyeződésektől. Erre a célra dobta a Kärcher három új, különösen robusztus modellek sorozatát a piacra.
 
   
Könnyebb kezdés - Karcher BD 50/50 C Classic súroló-szívógép erőteljes és hatékony
A padlótisztítás területén a Karcher BD 50/50 C Classis kézzel vezérelt súroló-szívógép egy kifizetődő beruházás. A készülék kompakt felépítése révén a felhasználó számára a munkaterületet teljesen átlátható. Az erőteljes és hatékony készüléket úgy tervezték, hogy az könnyen használható és karbantartható. Egy fordítógomb révén indíthatók a súroló, szívó valamint a súroló-és szívó funkciók.
 
   
Új Kärcher logó!
Modernebb és olvashatóbb mostantól a Kärcher logója. A márkanévből és a már ismerős sárga csíkból álló megújult logó az év eleji dizájnváltás utolsó eleme. "Új logónk dizájnja tükrözi a márkánkra jellemző innovációt és minőséget. A teljesítmény ígéretét közvetíti vásárlóinknak" - nyilatkozta Hartmut Jenner, az Alfred Kärcher GmbH & Co. KG vezérigazgatója és igazgatótanácsának elnöke.
 
   
Már megint a kínaiak...
Kínában sikeresen megvédte magát a Kärcher, és nyert is, a kalóztermékek ellen! Újra és újra felbukkannak a piacon a Kärcher termékeink hasonmásai: Például csupán az akkumulátoros ablakporszívónknak majdnem 40 féle hasonmása ismert – sokak közülük a jogvédelem megsértésének gyanúja alatt állnak… ( a baloldali fehér eredeti készülék a Kärcher Home Line-ból való – a zöld készülék Kínában került eladásra a WV Classic másolataként!)
 
   
Hogyan működik az iCapsol szennyeződés megkötő technológia?
Az iCapsol hatóanyagok lekötik a szennyeződéseket és a tenzideket a tisztítás után, és ezzel megakadályozzák hogy azok a szőnyegpadló szálain újra megtapadjanak. A száradás során az iCapsol hatóanyagok egy szilárd, kristályszerű szerkezetté alakulnak át. Ezek a kristályok majd a következő tisztítás során gond nélkül felporszívózhatók. Eredmény: Az öblítés elmaradhat az alaptisztítás során.
 
   
A Karcher CarppetPro tisztítószerei
Profik a kárpit és szőnyegtisztításban forradalmasított alaptisztítással. Legmagasabb tisztítóerő és hosszan tartó védelem minden szőnyeg és kárpit számára: A Kärcher eszközökhöz tökéletesen kifejlesztett CarpetPro tisztító- és ápolószerekkel. A folteltávolítástól a köztes és alaptisztítástól egészen az impregnálásig – erős a foltokkal szemben, de kíméletes a szövetekkel. A szabadalmaztatott iCapsol tisztítási technológia időt takarít meg a tisztítás és száradás során.
 
   
Karcher autós kefekészlet - Újdonság
Autós kefekészlet - Kifejezetten az autók belső terének felülettisztításához alkalmas tartozékkészlet.
 
   
Jöhet a tavasz! – na de mi van az autóval?
Az autó megfelelő takarítása mindig is a kényszerű feladatok közé tartozott, így sokan inkább a szakszerű segítséget választják és autómosóba viszik járművüket. Léteznek azonban különböző praktikák, melyek segítségével otthon is megvalósítható a művelet, méghozzá mindenféle nehézség nélkül.
 
   
Jöhet a tavasz! – a szőnyeget és kárpitot se felejtsük el!
A szálak mélyére hatoló higiénikus tisztaság. Az új Karcher vizes porszívó gondoskodik a textilfelületek, autóülések, padlószőnyegek szálmélységig hatoló mélytisztításáról. A tisztítószert nyomás hatására mélyen a szőnyegbe permetezi és a feloldott szennyeződéssel együtt felszívja. A zsírt, szennyeződést és kellemetlen szagokat alaposan eltávolítja. Alaptartozékként keménypadló feltéttel a keménypadló burkolatokat is gondosan megtisztítja.
 
   
Jöhet a tavasz! – tiszta ablak immár gyerekjáték!
A tél ugyan már nem tombol az ország minden szegletében, de ugyanakkor az ablakon kitekintve már érezhető a tavasz előszele. A kemény fagyok dacára már élvezhetjük a ragyogó kék eget és a nap melengető sugarait valamint a virágárusok kirakataiban már hirdeti magát a tavasz, színesnél színesebb tulipánokkal. A tavasz megjelenésével a tavaszi nagytakarítás ténye is egyre kézzelfoghatóbbá válik. Mindannyiunk számára vannak olyan feladatok a lakás takarítása terén, amelyeket többé-kevésbé kedvelünk és vannak olyan sarkok, amelyeket inkább mi magunk veszünk kezelésbe. Az ablakpucolás sokunk számára nem a legkedveltebb tudományág közé sorolható, ugyanakkor senki sem úszhatja meg – hiszen a napsugaraknak valahogy a meghitt otthonunkba is be kell jutniuk, és ha lehet nem a szürke ablaküvegeken át.
 
   
Ajánlhatunk gőztisztítójához egy új kiegészítő tartozékot?
Újdonság a gőztisztító tartozékok kínálatában. Nagyobb felület ugyanannyi idő alatt: A nagy körkefével immár a nagy felületek sem jelentenek problémát. A kisebb kefékkel összehasonlítva ugyanannyi idő alatt nagyobb felületet tisztíthat meg a makacs szennyeződésektől.
 
   
Árrobbanás - Karcher NT 27/1 - Super AKCIÓ!
Robosztus, kedvező árú, rugalmas: A standard kategória szennyeződést és vizet felszívó nedves-száraz porszívói kisebb felületek tisztítására alkalmas hordozható, nagy teljesítményű induló készülékek.
 
   
Hevesen és nyomatékosan a szennyeződés ellen.
A professzionális Kärcher gőztisztítók és gőzporszívók bizonyítják, hogy a gőz sokkal több, mint pusztán meleg levegő. Ezek a készülékek meggyőzően gazdaságosan és egészségkímélő módon működnek – kiváltképpen olyankor, ha megbízható tisztítás szükséges vegyi anyagok nélkül. A gőztisztítók és gőzporszívók alkalmazási területe kiterjed a nedves és higiénikus területekre, mindenfajta keménypadlóra, minden üveg- és csempefelületre, szerelvényekre, de a megfelelő tartozékokkal akár a textil felületekre is.
 
   
Cégnevünk megváltozott: ARUHAZ.HU Bt.
Tisztelt Partnerünk, Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk minden tisztelt Partnerünket, hogy cégünk neve Micro-X Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-ről ARUHAZ.HU Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-re változott. A változtatást a Veszprémi Törvényszék Cégbírósága bejegyezte, és 2015. február 6-ával életbe léptette.
 
   
Karcher VC 6 Premium porszívó tesztelés alatt.
A tesztben résztvevő készülékek közül a Karcher VC 6 Premium porszívó rendelkezik a legalacsonyabb 600 Wattos teljesítménnyel. A teszt elnyerésével bizonyította, hogy porszívók alacsonyabb Wattnyi teljesítménnyel is kitűnő eredményeket tudnak elérni. A Karcher VC 6 Premium porszívó átlagosan 6,7 pontot kapott a lehetséges 7 pontból, és ezzel megnyerte az áram-megtakarító porszívók tesztjét. Kilenc tesztkategórián belül öt esetben kapta meg a legjobb értékelést. Egyetlen egy kategóriában sem volt sereghajtó.
 
   
Karcher VC 6 Premium porszívó nyerte meg az „ÁRAM-MEGTAKARÍTÁSI KEZDEMÉNYEZÉS” című kampányt!
Karcher VC 6 Prémium porszívónk nyerte meg az „ áram-megtakarítási kezdeményezés” című kampány porszívó tesztjét (www.die-stromsparinitiative.de). Porszívónk kilenc tesztkategórián belül öt esetben kapta meg a legjobb értékelést, és ezzel, mint a legalacsonyabb Watt-számú készülék a tesztmezőnyben maga mögé utasított modelleket mint a Bosch, Dyson, Philips, Siemens és Vorwerk. A teszt során Németországban 18 háztartás hat-hat porszívót próbált ki 600 és 1000 Watt közötti teljesítménnyel. Az áram-megtakarítási kezdeményezés tesztjére majdnem 3.000 háztartás jelentkezett.
 
   
Karcher SC 1 Kézi gőzölő és gőztisztító egyben. 2015 Újdonság!
Kärcher: a kis felületek tisztításához az SC1 Premium gőztisztítóval (kép) a Kärcher egyedülálló megoldást nyújt a piacon. Egyetlen gombnyomásra kézi gőzölőből gőztisztítóvá alakítható; ehhez csupán rá kell csatlakoztatni a padlótisztító fejet. Vízforraló méretének köszönhetően a kézi gőztisztító bármely konyhai vagy fürdőszobai szekrényben elfér. Így kevés hellyel rendelkező háztartásoknál is szóba jöhet, ugyanakkor rendelkezik a nagyobb testvéreihez hasonló funkciókkal.
 
   
EU-s energiacímke. Átlátható hatékonyság.
Érkezik az EU-s energiacímke porszívókhoz. Amit a Kärcher az eddigi porszívóival réges-régen bizonyított már, azt most Európa szerte írásban rögzítik: kevesebb teljesítménnyel sikeresen takarítani. A 2014.09.01-vel hatályos EU-s energiacímke a hálózati szárazporszívók névleges teljesítményét max. 1600 W-ra korlátozza. Minden Európában kereskedelembe helyezett gépnek rendelkeznie kell egy ilyen energiacímkével. A jelölési előírás a következő porszívó-kategóriákra nem vonatkozik: nedves, kombinált nedves-száraz, akkumulátorról működtethető, ipari, robot, központi valamint kültéri használatra alkalmas porszívók. A vízszűrős porszívókra 2017.09.01-től lesz kötelező az energiacímke.
 
   
Itt van az ősz, itt van újra - Karcher őszi akció
Vége szakadt a nyári időjárásnak. Ismét beköszöntött az Ősz… Kicsit hűvösebb idővel mint az ilyenkor megszokott, de azt gondolom a kedvünket ez nem rontja el, hiszen az őszi Karcher akció, bőven kárpótol bennünket. Szeptember az akciók kezdete… Mi sem vagyunk kivételek.
 
   
Hatékony alga-stop
A teraszokat hamar elborítja a moha, és ezért gyakori tisztítást igényelnek. A 3 az 1-ben kőtisztító megbízható segítséget jelent. Hatékony alga-top formulája bizonyíthatóan késlelteti az algásodás kialakulását. A kiegészítő aktív szennyeződésoldó gond nélkül eltávolítja az olajokat, algákat és a lerakódott utcai szennyeződéseket – akár még hideg vízzel is. Ehhez társul még az időjárás ellen védő formula, amely védőréteget képez a pórusokon, megnehezítve ezáltal a víz bejutását.
 
   
Garancia-meghosszabbítás szivattyúkra!
Regisztráljon most és hosszabbítsa meg a garanciát 5 évre!
 
   
Eső rendelésre! Igen! Kärcher Rain System
Az új Kärcher Rain SystemTM egyesíti a Micro-Dripping és a hagyományos öntözés előnyeit. A rendszer akár 4 bar nyomással, egy csepegtető- és szórómandzsettával ellátott, 1/2"-es PVC-tömlővel dolgozik. A túlnyomás és a szennyeződések elleni védelem céljából kiegészítő nyomáscsökkentő és szűrő is beépíthető. A Kärcher Rain SystemTM minden kerthez egyénileg hozzáigazítható, és tökéletesen együttműködik a SensoTimer megoldással az igény szerinti öntözésvezérlés kialakításához.
 
   
Karcheráruház - akcióba lendültünk!
Karcher ipari tavaszi akció! 2014.03.15 – 2014.05.15.
 
   
Tavaszi AKCIÓ!
Sajnálattal tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy idén nem kerül megrendezésre a hobbi tavaszi akció!
 
   
A Karcher alkatrésztisztító minden alkatrészt tökéletesen megtisztít
A modern alkatrésztisztítás nem a kompromisszumokon alapul. A Karcher alkatrésztisztítók kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az intenzív tisztítás vízalapú tisztítószerekkel oldószerek nélkül történik, és fáradság nélkül eltávolítja a zsírokat, olajokat és egyéb szennyeződéseket. Megfelelő tisztítószerek használatával az alkatrészek ezenkívül bizonyos ideig konzerválhatók.
 
   
Karcher MIC 84 mindenféle munkához
Az 5 tonnás engedélyezett összsúlyú és 84 lóerős teljesítményű MIC 84 egész évben univerzálisan használható. Ez a készülék nagyfokú vezetési kényelmet kínál, kiváló ergonómiával rendelkezik, áttekinthető, sok helyet biztosít, csekély a hangereje és klimatizált.
 
   
Mindig a kanyarban dől el, hogy ki nyer!
Soha nem volt könnyebb takarítás közben az akadályok kikerülése. Egyszerűen csak el kell forgatni a kormányt. Súlyáthelyezés, tolás, húzás vagy erőáthelyezés nélkül.
 
   
Elkezdődött a legendás Dakar!
Harmincötödik alkalommal indult útjára a legendás terep verseny, a Dakar-rali. A nevével ellentétben ez már a hatodik megmérettetés, amelyet nem a Szahara homokjában, hanem Dél-Amerika területén rendeznek.
 
   
Temérdek új modellt ígér a 2014-es esztendő!
Kezdjük egyből két új hidegvizes magasnyomású modellel az évet! Karcher HD 5/15 C Plus, Karcher 5/15 CX Plus.
 
   
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánunk!
Szeretnénk köszönetet mondani, hogy a 2013-as évben a Karcheráruházat választotta. Reméljük, hogy szolgáltatásunkkal elégedett volt.
 
   
Karácsonyi ajándékötletek a Karcheráruháztól!
A karácsonyi ajándékok kiválasztása csak elsőre tűnik nehéz feladatnak. Egy kis előrelátással és egy kis gondolkodással menni fog minden, mint a karikacsapás!
 
   
karcheraruhaz.hu már a Facebookon is!
Örömmel értesítjük, hogy 2013 októbere óta már a Facebookon is találkozhat velünk, Kacheráruház.hu néven. Ajánlja ismerőseinek, barátainak oldalunkat, hogy ők se maradjanak le híreinkről, újdonságainkról, akcióinkról!
 
   
Karcher hamu- és szárazporszívó
Lassan újra beköszönt a fűtési szezon. Ha Önnek cserépkályhája, kandallója van, tudja hogy mennyi bosszúsággal jár a kitakarítása, a hamu "eltüntetése". Bármennyire is óvatosan jár el az ember, a hamu finom pora száll mindenfelé a lakásban, és lerakódik mindenre. Erre a problémára nyújt tökéletes megoldást a Karcher hamu- és szárazporszívói.
 
   
Itt van az ősz, itt van újra... Ősszel az árak is a földön járnak!
Ismét beköszöntött az Ősz… Kicsit hűvösebb idővel mint az ilyenkor megszokott, de azt gondolom a kedvünket ez nem rontja el, hiszen az őszi Karcher akció, bőven kárpótol bennünket. Szeptember az akciók kezdete… Mi sem vagyunk kivételek.
 
   
Mindig jó hűtés
A Kärcher X-Range, eco!ogic-sorozat, Compact és EcoSilent sorozat K 3 – K 7 osztályai innovatív vízhűtéses eco!-motorral rendelkeznek. A motor hűtése vízzel történik. Mielőtt a vizet tisztításhoz használná a készülék először körbeveszi a motorburkolatot és folyamatos hűtésről gondoskodik. Előnye: A motort különösen nagy teljesítmény és hosszú élettartam jellemzi.
 
   
Nyitva tartás változás!
Értesítjük Kedves Vásárlóinkat, hogy technikai okok miatt 2013.09.12-én, csütörtökön és 09.13-án pénteken nem tartunk nyitva. Ezeken a napon az e-mailek-re ill. telefonokra nem tudunk válaszolni! Megértésüket köszönjük!
 
   
Mezőgazdasági akciós csomagok - Tiszta megoldások a nagyobb sikerért!
Amennyiben akciónk keretén belül ipari magasnyomású mosót vásáról, megajándékozzuk egy ipari nedves száraz porszívóval és egy háztartási géppel!
 
   
Nyári forróság - hűsítő árak akció! - Karcheráruház.hu
Nyári hobbi gép AKCIÓ. Érvényes: 2013.06.15 - 2013.08.15.
 
   
Egy jobb világon dolgozunk: Blue Competence
A zöld szín a környezetvédelmet jelzi. A kék a tartósság színe, ahol a gazdaságosságot, a környezetet és a társadalmat is figyelembe vettük. Ezt a három szempontot veszi figyelembe a Német Gép- és Berendezésgyártók Szövetsége (VDMA) által életre hívott „Blue Competence” kezdeményezés is. A szövetségben a Kärcherrel együtt már 225 vállalat és 37 szervezet, ill. szakszövetség vállalja a közös célt: az életminőség hosszú távú biztosítását bolygónkon.
 
   
Már Skype-on is elérhető a Karcheráruház ügyfélszolgálata!
A magasabb szintű kapcsolattartás érdekében Skype-on keresztül bárki ingyen hívhatja az ügyfélszolgálatot, a honlapon elérhető „Hívj most!” funkció használatával pedig visszahívást is lehet kérni.
 
   
Miért jó a Magyar garancia?
Áruházunkban csak magyarországi forgalmazó által szavatolt, új / garanciális termékeket forgalmazunk. A termékekről névre szóló Áfá-s számlát állítunk ki. A gyártó által vállalt garancia időt a készülék(ek) csomagolásában található kitöltött gyártói garanciajeggyel biztosítjuk Önnek.
 
   
Ismét akcióba lendültünk!
Karcher ipari tavaszi akció! 2013.03.15 – 2013.05.15.
 
   
ÚJDONSÁG - Karcher hamuporszívók - AD 3.000, AD 3.200
Hamu- és szárazporszívó – nagy teljesítményű és a TÜV által bevizsgált. Az új, 1200 wattos turbinával rendelkező hamu- és szárazporszívókat nagy és hosszú szívóerő jellemzi, ezért nagy biztonsággal szívják fel a hamut.
 
   
Porszívás porzsák nélkül – a szívóhatás csökkenése nélkül - 2013 áprilisától kapható - ÚJDONSÁG!
Az DS 5.800 új vízszűrős porszívó nemcsak tiszta padlókról gondoskodik, hanem friss és tiszta, ezáltal kellemesebb levegőről is. Az erős szívásteljesítmény mellett az innovatív vízszűrőnek köszönhetően a levegőben szálló por 99,9 %-át megszűri. A frissességen kívül semmit sem hagy maga után. Hiszen a hagyományos porzsákos porszívókkal szemben az új fejlesztésű DS 5.800 a víz természetes erejét használja.
 
   


Kosarának tartalma

A KOSÁR ÜRES
válasszon termékeket

A szállítási díj
egységesen 990.- Ft.


Minősített internetes
KARCHER
Kereskedelmi Partner

Kövess minket!

CÍMOLDAL KOSÁR RENDELÉSI INFORMÁCIÓK ÁSZF ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ELÉRHETŐSÉGEK FRISS HÍREK HÍRLEVÉL

Karcher Center Simon:
8200 Veszprém, Almádi út 6.
Ha bármi problémája akadna hívja telefonszámunkat és szakszerű tájékoztatást adunk bármely termékről:
Telefonszámunk: +36 20 268 1515

Karcheraruhaz.hu 2011-2022

seboaruhaz.hu